Over ons

Concreeto is specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Wij zijn uw partner voor werving & selectie, detachering, het invullen van (tijdelijke) vacatures en payrolling. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Door onze grote kennis van de technische sector zijn wij in staat snel de juiste mensen te selecteren voor u. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Wij zorgen voor de juiste match!

Partner voor werkgevers

Een goede match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Wij kunnen u hierbij helpen en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze kerntaak is het schakelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste medewerker en zorgen vanuit gerichte expertise voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

Concreeto is een betrouwbare partner voor het invullen van al uw (tijdelijke) vacatures. Als opdrachtgever bent u op zoek naar gemak, ontzorging en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat. Wij vullen uw (tijdelijke) vacatures snel, flexibel en efficiënt in met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Zij worden voor iedere vacature gescreend en voldoen daardoor altijd aan de door u opgestelde functie-eisen. Onze medewerkers zijn immers de basis van uw en ons succes!

Naast detachering en uitzenden kunt u bij ons ook terecht voor payrolling en werving & selectie. U bent bij ons aan het juiste adres voor personeelsmanagement en HRM-vraagstukken. Geïnteresseerd geraakt? Ontdek de toegevoegde waarde van Concreeto en neem vandaag nog contact met ons op.

Partner voor werknemers

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de techniek, wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat onze selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kunnen wij zorgen voor de juiste match. Vanuit onze ervaring en achtergrond gaan wij graag het gesprek met je aan. Wij luisteren naar je wensen, kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen we de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Ben jij een talent in techniek en wil je weten wat Concreeto voor je kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

GEZOCHT! Sales Intercedent bij Concreeto

Als sales intercedent sta jij je mannetje óf vrouwtje(!) in de wereld van industrie, techniek en scheepsbouw. Je verdiept je in je opdrachtgevers, stelt vragen en zoekt naar oplossingen. Van werving & selectie, detachering tot het invullen van tijdelijke vacatures, jij zorgt voor de perfecte match tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht. Zo bouw je samen met vijf collega’s vanuit hartje Rotterdam mee aan Concreeto. Hét bureau dat betrouwbaar en stabiel aan de weg bouwt.

Bekijk de vacature

Direct vacatures zoeken

  • Filosofie

    Concreeto is een specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Als technisch uitzendbureau staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze werknemers beheersen hun vak op het niveau wat u wilt. Onze aanpak staat voor flexibiliteit en continuïteit. Wij denken graag met u mee om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk verder groeien.

  • Talent in techniek

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Tijdelijk of vast; fulltime of parttime; Concreeto zorgt voor de juiste match. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar je kwaliteiten. Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak en gaan voor het beste resultaat. Alleen zo kunnen we de ideale match maken voor jou als werknemer en je werkgever. Zodat jij met veel plezier naar je werk gaat.

  • Dienstverlening

    U zoekt talenten in techniek. Een goede match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Concreeto is uw partner en kan u helpen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibel met persoonlijke aandacht. Wij zorgen vanuit gerichte expertise en een groot netwerk van technisch personeel voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

?>