Partner voor werkgevers

U zoekt talenten in techniek. Concreeto is uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibel met persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor de juiste match!

Uitzenden en detacheren

Technisch personeel nodig voor een week, een maand, een jaar of op projectbasis? Zet onze talenten in, wanneer u ze nodig hebt.

Uitzenden en detacheren is het meest flexibele dienstverband wat Concreeto biedt. U heeft maximale flexibiliteit en een zeer laag risico. Alles wordt voor u geregeld. Wij zorgen voor: werving & selectie, uitbetaling van salarissen, afhandeling van ziekte en loonadministratie. Ook zorgen wij, wanneer dat nodig is, voor vervoer en huisvesting. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.

Werving & selectie

Hebt u zelf geen tijd voor een werving & selectieprocedure? Zet Concreeto in. Wij begeleiden en adviseren u met het inzetten van het juiste traject. Vanuit onze ervaring en achtergrond selecteren wij de juiste kandidaat voor u. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand van technisch personeel en maken gebruik van verschillende kanalen om de geschikte medewerker voor u te vinden. Wilt u de beste kandidaat die bij uw organisatie past? Neem contact met ons op en vaag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Payrolling

Een organisatie die wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent veel soorten werkrelaties; van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, zzp-ers. Hoe uw medewerkers ook voor u werken, Concreeto heeft een uitgebreid pakket diensten, waarbij u de risico’s van het hebben van personeel niet meer heeft. Met de payrolldiensten van Concreeto geeft u de administratieve taken en het formele werkgeverschap uit handen. U hebt uw personeel zoals u gewend bent; Concreeto draagt het risico op doorbetaling bij ziekte en is verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Een efficiënte en flexibele oplossing voor werkgever én werknemer.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de toegevoegde waarde van Concreeto.

Organisaties waar wij veel mee samenwerken


Direct vacatures zoeken

  • Filosofie

    Concreeto is een specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Als technisch uitzendbureau staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze werknemers beheersen hun vak op het niveau wat u wilt. Onze aanpak staat voor flexibiliteit en continuïteit. Wij denken graag met u mee om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk verder groeien.

  • Talent in techniek

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Tijdelijk of vast; fulltime of parttime; Concreeto zorgt voor de juiste match. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar je kwaliteiten. Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak en gaan voor het beste resultaat. Alleen zo kunnen we de ideale match maken voor jou als werknemer en je werkgever. Zodat jij met veel plezier naar je werk gaat.

  • Dienstverlening

    U zoekt talenten in techniek. Een goede match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Concreeto is uw partner en kan u helpen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibel met persoonlijke aandacht. Wij zorgen vanuit gerichte expertise en een groot netwerk van technisch personeel voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

?>