Partner voor werknemers

Ben jij een talent in techniek en op zoek naar een nieuwe baan? Concreeto heeft altijd een ruim aanbod van uitdagende banen in de techniek. Tijdelijk of vast; fulltime of parttime; wij zorgen voor de juiste match. Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak en gaan voor het beste resultaat.

De juiste werkplek

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de techniek, wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat onze selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kunnen wij zorgen voor de juiste werkplek. Vanuit onze ervaring en achtergrond gaan we graag met je in gesprek. We luisteren naar je wensen, kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen we de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Wil jij weten wat Concreeto voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs.

Organisaties waar wij veel mee samenwerken


Direct vacatures zoeken

  • Filosofie

    Concreeto is een specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Als technisch uitzendbureau staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn betrokken bij uw organisatie. Onze werknemers beheersen hun vak op het niveau wat u wilt. Onze aanpak staat voor flexibiliteit en continuïteit. Wij denken graag met u mee om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk verder groeien.

  • Talent in techniek

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Tijdelijk of vast; fulltime of parttime; Concreeto zorgt voor de juiste match. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar je kwaliteiten. Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak en gaan voor het beste resultaat. Alleen zo kunnen we de ideale match maken voor jou als werknemer en je werkgever. Zodat jij met veel plezier naar je werk gaat.

  • Dienstverlening

    U zoekt talenten in techniek. Een goede match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Concreeto is uw partner en kan u helpen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibel met persoonlijke aandacht. Wij zorgen vanuit gerichte expertise en een groot netwerk van technisch personeel voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

?>